Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bülent Bakış Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor!

Orhangazi’de esnaf ve sanatkarlar

Orhangazi’de esnaf ve sanatkarlar odası başkan adaylığını geçtiğimiz ay yaptığı toplantı ile açıklayan Bülent Bakış ilçede esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret ettiği esnaflara projelerini  anlatan Bakış esnafın kendisine gösterdiği ilgiden ise memnun olduğunu söyledi.

Orhangazi’de önümüzdeki mart ayında yapılması beklenen esnaf sanatkarlar odası başkanlığı seçimi öncesinde geçtiğimiz ay oda yönetimine adaylığını yaptığı basın toplantısı ile açıklayan ilçenin tanınmış esnaflarından Bülent Bakış bu kapsamda seçimi kazanması halinde yeni oda yönetiminin projelerini ziyaretler gerçekleştirdiği ilçe esnafına anlatıyor. Seçim hazırlıklarını hızlı bir şekilde sürdüren Bakış ve ekibi Orhangazi’de esnaflar ile bir araya gelerek yeni oda yönetimi için hem destek istiyor.

Orhangazi esnaf odası başkan adayı ilçe esnafına yaptığı ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada  ‘’ Orhangazi esnaf odasına aday yönetim olarak ilçede bulunan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz,  esnaflarımızın işlerine katma değer katacak projelerimizi kendilerine anlatıp sohbet ediyoruz.Sıcak karşılaşmaları ve destekleri için esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylık ve bereketli kazançlar diliyoruz’’ dedi.

Suluova escort