Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arızalanan Kamyondan 17 Kaçak Afgan Göçmen Çıktı…

Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri

Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kavşağında arızalanarak duran bir kamyonda 17 kaçak Afgan mülteci yakaladı. Mültecileri Jandarma komutanlığına götüren Orhangazi Jandarma komutanlığı ekipleri aralarında kadın ve çocukların da olduğu 17 kişiyi daha sonra sınırdışı edilmek üzere Bursa Göçmen Bürosuna gönderdi.

 

Orhangazi Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Gemlik Kavşağı yakınlarında bir kamyonun arıza yaptığını farketti. Kamyonu incelemeye alan Jandarma ekipleri kamyon kasasında aralarında kadın ve çocukların da olduğu 17 kaçak Afgan mülteci buldu.

 

Kamyon sahibi aracı bırakıp kaçtı

 

Kamyonun arızalandığı ve otoban kavşağı yakınlarında kamyon sürücüsünün kamyon ile birlikte Afgan mültecileri bırakıp kaçtığı belirlendi. Jandarma ekipleri 17 kişilik kaçak mülteciyi Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirdikten sonra sınırdışı edilmek üzere Bursa Göçmen Bürosu’na istanbul escort gönderdi