Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi şehir merkezinde iki motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücülerinin alkollü olduğu öğrenilen iki motosiklet çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana

Kaza bu gece saat 24.00 sıralarında Orhangazi’de Mustafa Kemal Paşa caddesi ile Dağcıoğlu caddesinin kesiştiği noktada meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Mustafa Kemal Paşa caddesi üzerinde seyir halinde olan 21 yaşındaki A.E’nin kullandığı ve üzerinde iki kişinin bulunduğu 16 MB 8077 plakalı motosiklet ile Dağcıoğlu caddesi üzerinde seyreden 48 yaşındaki  B.G’nin idaresindeki  16 VR 964 plakalı motosiklet  iki caddenin kesiştiği noktaya geldiklerinde hızla çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile motosikletlerin üzerindekiler yola savruldu. Kazayı gören esnafların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi.

Kazada motosikletlerin birinin arka koltuğunda oturan 23 yaşındaki Amir E. İ. ile diğer motosiklet sürücüsü B.G  yaralı olarak Orhangazi Devlet hastanesi acil servisine  kaldırıldılar.

Yapılan kontrollerde iki motosiklet sürücüsünde de alkol olduğu tespit edilirken, kazadan yara almadan kurtulan motosiklet sürücülerinden biri ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.