Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir





B69-BB359-47-AD-4059-9-D90-8-EC9-BDE81129

Bursalı tarım üreticisinin sorunları Ankara’ya taşındı! Dinçer Dimrit,’ üreticimiz için mücadelemize devam edecek’

Bursa’nın Orhangazi, Gemlik, İznik ve Orhangazi Zirat odası başkanları başta zeytin olmak üzere Bursalı tarım üreticilerinin sorunlarını ve isteklerini iletmek üzere Ankara’ya giderek Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Ziraat Odaları genel başkanı Şemsi Bayraktar ile  bir araya geldi. Yapılan görüşmede Bursalı oda başkanları, daha önceden hazırladıkları raporları Bakan Yumaklı’ya sundu.  Toplantının verimli geçtiğini söyleyen Orhangazi Ziraat odası başkanı Dinçer Dimrit, ‘Bursalı üreticilerin en büyük sorunlarından biri olan ürünlerini hak ettiği değerde satamaması konusunu verimli geçen toplantıda detaylı bir şekilde ele aldık’ dedi.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet mostbet az mostbet



Bursa'nın Orhangazi, Gemlik, İznik ve Orhangazi Zirat odası başkanları başta

Önceki gün Bursa’nın Mudanya, Gemlik, İznik ilçelerinin Ziraat Odası Başkanları, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Bakan Yardımcıları ile bir araya geldi.

Uzun süren .Görüşmede, başta Bursalı  zeytin üreticilerinin en büyük sorunlarından biri olan ürünlerini hak ettiği değerde satamaması konusunu detaylı bir şekilde ele alındı.

Toplantıda Bursalı Ziraat odaları başkanları hazırlanan kapsamlı raporu ve çözüm önerilerilerini Tarım ve Orman Bakanı  İbrahim Yumaklı’ya sundu. Ayrıca, Marmarabirlik, Tarım Kredi ve Tariş gibi kurumların politikalarının çiftçiden yana yeniden düzenlenmesi gerektiği dile getirildi.

Yapılan görüşmede Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı  ile bakan  yardımcılarından, Bursalı Ziraat Odaları başkanlarının dile getirdiği sorunların çözümü için ivedilikle harekete geçileceği belirtilirken,  Özellikle  ilgili kurumlarla hızlıca görüşülerek çözüm odaklı çalışmaların hayata geçirileceğinin sözü alındığı öğrenildi.

Bursalı Ziraat Oda başkanları daha sonra  Ziraat Odası Genel Başkanı Sayın Şemsi Bayraktar’ı genel merkezinde ziyaret etti ve Bakan ziyaretine ilişkin bilgiler verilerek durum değerlendirmesi yapıldı.

Ziraat odaları genel başkanı Şemsi Bayraktar ise Bakan ile yapılan görüşmede dile getirilen konuların sıkı takipçisi olacağını ve üreticilerimizin haklarını savunmak adına gereken tüm çalışmaları sürdüreceğini ifade etti.

Yapılan Ankara ziyareti sonrası açıklama yapan Orhangazi Ziraat odası başkanı Dinçer Dimrit,  ‘Bölgemizdeki üreticilerimizin alın terinin karşılığını alması ve zeytinimizin hak ettiği değeri bulması için Ziraat Odası olarak mücadelemize devam edeceğiz. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlarını hep birlikte göreceğimize inanıyoruz’ dedi.

da13539b-d077-4812-b983-3b53d727da71