Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Hocaoğlu, son yolculuğuna uğurlandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde ilçenin tanınmış ve sevilen simalarından olan geçirdiği rahatsızlık nedeniyle  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 44 yaşındaki Kasap Fatih Hocaoğlu, onlarca kişinin katıldığı cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet mostbet az mostbet

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ilçenin tanınmış ve sevilen simalarından olan geçirdiği

Orhangazi’de sahibi olduğu kasap işletmesi ile  uzun yıllardır esnaflık yapan ve ilçenin sevilen kişiliği ile tanınan 44 yaşındaki Fatih Hocaoğlu, bir süre önce yakalandığı hastalığı nedeniyle Ankara’da tedavi görüyordu.

Dün tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Fatih Hocaoğlu, bugün Hürriyet Camiinde öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

İlçe müftüsü Yasin Yıldız’ın kıldırdığı cenaze namazına Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, belediye başkan yardımcıları, İYİ Parti Bursa il başkanı İsmail Kaya ile onlarca kişi katıldı.