Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Heceler Muhtarı Ramazan Davulcusu Oldu!  Mahalle Halkı Sahura Onunla Uyanıyor

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Heceler Mahalle Muhtarı, Ramazan ayında davul çalacak kimseyi bulamayınca vatandaşların talebi üzerine Mahalle halkına Ramazan Davulculuğu hizmeti vermeye başladı.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet mostbet az mostbet

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Heceler Mahalle Muhtarı, Ramazan ayında davul çalacak

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Heceler Mahallesi’nde, Uzun yıllar boyunca mahallede davul çalarak vatandaşları sahura kaldıran Hüseyin Kayacık’ın vefatının ardından, bu geleneği sürdürecek bir davulcu bulunamadı. Duruma el atan Mahalle Muhtarı Zafer Sevinç, vatandaşların talebi üzerine davulculuk görevini üstlenerek, Heceler halkını sahura uyandırıyor.

Hizmetin Sınırı Yok

Mahallede sevilen kişiliğiyle tanınan ve iki dönemdir muhtarlık görevini yürüten Zafer Sevinç, “Mahallemize hizmet etmenin sınırı yok” diyerek, Mahallede davul çalacak birini bulamadıklarını ve dışarıdan gelecek davulcuların da yüksek ücret talep etmesi üzerine, bu sorumluluğu kendisinin üstlendiğini,  Ramazan ayı boyunca bu hizmeti sürdüreceğini söyledi.

Mahalle halkı ise Muhtar Sevinç’in  kendileri için Ramazan Davulculuğu yapmasını takdir ile karşılıyor.