Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’den Çanakkale’ye giden bisikletli grup 6. kez Orhangazi’den geçti!

Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümünde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anmak için Gebze’den  6. kez yola çıkan  18 kişilik  bisikletli grup,  güvenlik önlemleri altında Orhangazi’den geçerek Çanakkale’ye ulaştılar. Toplamda 420 KM yol giden grup, bugün şehitler abidesine ulaştı ve Gebze’den aldıkları vatan toprağını her yıl olduğu gibi buraya bıraktılar.

Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümünde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anmak

Geçtiğimiz 5 yıl boyunca her 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümünde  Çanakkale şehitlerini anmak amacıyla Gebze Belediyesi’nin destekleri ile yola çıkan bisikletli grup bir kez daha geleneğini bozmadı ve 6. kez Çanakkale’ye gitmek için geçtiğimiz gün yola çıktı.

3 Gün süren yolculuğun ardından Orhangazi’den geçerek yaklaşık 400 KM pedal çeviren grup, Çanakkale’ye ulaşarak bu anlamlı günde Şehitler Abidesi önünde hazır bulundular.

Çanakkale şehitleri için 6. kez  yola çıkan 18 kişilik grup  Gebze’nin ardından 4 saatlik yolculuk sonrası geçtiğimiz gün  ilk durakları olan Bursa’nın  Orhangazi ilçesine ulaştılar.

Burada bulunan bir akaryakıt tesisinde mola veren Çanakkale yolcusu bisikletli grubun  başkanı Harun Dağ  yaptığı açıklamada ;

Gebze bisikletli sporcular olarak Gebze belediyesi  işbirliği ile bu sene 18 mart çanakkale zaferi turunu 6. kez düzenliyoruz, 18 sporcu ile çıktığımız yolda yaklaşık 400 km pedal çevireceğiz,ilk gün hedefimiz Bandırma ve sonrasında ise Çanakkale 18 Mart tarihinde ise Çanakkale şehitler abidesine ulaşıcaz, yanımızda götürdüğümüz vatan toprağını şehitler abidesine teslim edeceğiz” dedi.