Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan kaçak sigara üretilen eve baskın!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde meydana gelen olayda, kaçak sigara ve tütün ile mücadele kapsamında Jandarma ekipleri tarafından bir eve operasyon düzenlendi. Yapılan baskında, üretimi yapılmış  satışa hazır halde çok sayıda sigara ve üretiminde kullanılan malzemelere ele geçirildi. Adreste yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde meydana gelen olayda, kaçak sigara ve tütün

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak sigara ve tütün mamulleriyle mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Yapılan takip ve izleme sonucu  36 yaşındaki M.A.Ç  isimli şahsın ev ve işyerinde yapılan aramalarda, kaçak sigara üretimi ve satışına yönelik çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Operasyon sonucunda, şüphelinin ev ve işyerinde yapılan aramalarda şu malzemelere el konuldu:

1 adet elektrikli otomatik sigara basma makinesi
1 adet sigara sarma makinesi
1 adet hava kompresörü
1 adet sigara paketleme makinesi
634 paket bandrolsüz sigara
20.600 adet makarona kıyılmış tütün basılmış sigara
2000 adet boş makaron
10.000 adet boş sigara paketi
30 kilogram kıyılmış tütün
5000 adet şeffaf poşet
2560 adet sigara kağıdı

Operasyon kapsamında, M.A.Ç gözaltına alındı. Şüpheli, işlemlerinin ardından Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilecek.