Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den istifa etmişti! Yenişehir Belediye Başkanı Ak Partiye geçiyor

AK Parti’ye geçeceği konuşulan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’in bugün Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştireceği öne sürüldü. Özel’in bu görüşme sonrası MYK toplantısının ardından rozeti takıp AK Parti saflarına katılacağı belirtildi.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet mostbet az mostbet

AK Parti'ye geçeceği konuşulan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel'in bugün

Bursa siyasetinde son dönemlerin en çok konuşulan ilçelerinden Yenişehir’de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

İYİ Parti’den istifa kararı alan Ercan Özel’in  iddiaya göre bugün Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. Özel’in bu görüşme sonrası MYK toplantısının ardından rozeti takıp AK Parti saflarına katılacağı belirtildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde İYİ Parti’nin adayı olarak seçimlere giren Ercan Özel, oyların %33,9’unu alarak başkanlık koltuğuna oturmuştu.

KARACABEY BELEDİYE BAŞKANI DA İSTİFA ETMİŞTİ

Yerel seçimlerde İYİ Parti’nin Bursa’da kazandığı bir diğer ilçe belediyesi olan Karacabey’de de hareketli günler yaşanmış, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı yayınladığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Karabatı, belediyecilik çalışmalarına bağımsız olarak devam edeceğini söylemişti.