Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Coşku İle Kutlandı…

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’yi başlatmasının 106. yıl dönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen törenle  coşku içinde kutlandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Milli

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlamalar, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Törene Orhangazi Kaymakamı Zafer Karahmetoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Tekgül, Belediye Başkanı Bekir Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Selim Kurtoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Güner, İlçe Spor Müdürü Mehmet Ali Koşan, Orhangazi Askerlik Şube Başkanı, gaziler, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Törenin devamında, öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sergilendi. Orhangazi ilçe protokolünün tam kadro katıldığı etkinlikler, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Programın sonunda,  protokol üyeleri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmalarda derece giren öğrencilere madalyalarını verdiler ve programa katılan gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutladılar.