Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükşehir Belediyesi Orhangazi’de fidan dikme etkinliği düzenliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Gençlik Merkezi, doğaya sahip çıkan ve çevre bilincini güçlendirmeyi amaçlayan anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. “Geleceğe Nefes Ol!” temasıyla düzenlenen fidan dikim etkinliği, 15 Kasım 2025 Cumartesi günü saat 12.00’de Orhangazi Nadir Alanı’nda gerçekleştirilecek.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet mostbet az mostbet

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Gençlik Merkezi, doğaya sahip çıkan ve

Doğa dostu nesiller yetiştirmeyi hedefleyen etkinlikte, gençler, gönüllüler ve çevreye duyarlı vatandaşlar bir araya gelerek fidanları toprakla buluşturacak. Etkinlik, sadece ağaç dikmekten öte; geleceğe nefes olacak bir farkındalık hareketi oluşturmayı amaçlıyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in öncülüğünde yürütülen “Gülümseyen Gençlik” vizyonu kapsamında hayata geçirilen program, gençlerin çevreye olan duyarlılığını artırmayı, doğayla bağlarını güçlendirmeyi ve sürdürülebilir bir yaşam kültürünü desteklemeyi hedefliyor.

Orhangazi Gençlik Merkezi etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün toprağa diktiğimiz her fidan, geleceğe bırakacağımız bir mirastır. Gençlerimizin çevreye olan duyarlılığı ve emeğiyle Orhangazi’ye nefes, geleceğe umut olacağız” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen etkinlikte, katılımcılara çevre bilinciyle ilgili kısa bilgilendirmeler yapılacak, fidanlar toprakla buluşturulduktan sonra gün, doğa temalı müzikler ve ikramlarla tamamlanacak.

Tüm Orhangazililer etkinliğe davetlidir.
Gelin, hep birlikte geleceğe nefes olalım! 🌿

📅 Tarih: 15 Kasım 2025
🕛 Saat: 12.00
📍 Yer: Orhangazi Nadir Alanı
👥 Düzenleyen: Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Gençlik Merkezi
Kayıt iletişim No: 0535 013 46 03