en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Balıkesir Sındırgı’da art arda korkutan depremler! 

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi, bu sabah saatlerinde peş peşe meydana gelen ve komşu illerde de hissedilen depremlerle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bölgedeki hareketliliği yakından takip ediyor.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi, bu sabah saatlerinde peş peşe meydana gelen

Sındırgı, 13 Kasım Perşembe sabahına art arda yaşanan sarsıntılarla uyandı. Bursa ve çevre illerden de hissedilen bu deprem serisi, vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açtı.

Peş Peşe Gelen Sarsıntılar

AFAD verilerine göre, kısa aralıklarla meydana gelen depremlerin büyüklük ve saatleri şu şekilde kaydedildi:

İlk Deprem: Saat 06.16’da 4.7 büyüklüğünde,

İkinci Deprem: Saat 06.20’de 4.2 büyüklüğünde,

Üçüncü Deprem: Saat 06.21’de yine 4.2 büyüklüğünde.

(GÜNCEL BİLGİ: AFAD verilerine göre, 07.45’te 4.0 büyüklüğünde ve 07.55’te 3.9 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedilmiştir. Bölgedeki sismik hareketlilik devam etmektedir.)

Bursa ve Çevre İllerde Hissedildi

Balıkesir Sındırgı merkezli bu sarsıntılar, yalnızca merkez ilçede değil, aynı zamanda Bursa, Manisa ve İzmir gibi çevre illerde de hissedildi.

İlk belirlemelere göre, art arda gelen bu depremlerde can veya mal kaybına neden olabilecek herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Yetkililer, bölgedeki artçı sarsıntıların bir süre daha devam edebileceği uyarısında bulunarak, vatandaşların panik yerine dikkatli olmaları gerektiğini belirtiyor.