en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Meteorolojiden yeni fırtına uyarısı!

Bursa’da etkili olan şiddetli lodos, kent genelinde hayatı adeta durma noktasına getirdi. Saatlerce süren kuvvetli rüzgâr nedeniyle çatı uçmaları, ağaç devrilmeleri ve tabelaların savrulması yaşanırken, sokaklarda sabit kalan neredeyse hiçbir şey kalmadı. Trafikte aksamalar yaşanırken, vatandaşlar zor anlar geçirdi. Lodosun etkisini kaybetmesiyle birlikte şehir kısa süreliğine rahat bir nefes aldı. Ancak bu sakinlik uzun sürmedi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Bursa için yeni bir fırtına uyarısı yayımladı.

Bursa'da etkili olan şiddetli lodos, kent genelinde hayatı adeta durma

Bursalılar dikkat, sokağa çıkmayın…

mostbet mostbet sekabet mostbet mostbet mostbet mostbet

YENİ FIRTINA GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Bursa için sarı kodlu uyarı yayımladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre kent genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-60 kg/m²) olması bekleniyor. Uyarı kapsamında Bursa’nın 17 ilçesi risk altına alındı.

BURSA’YA UYARI YAPILDI

Yetkililer, kuvvetli yağışlarla birlikte ani sel, su baskını, yıldırım, yerel ve kısa süreli dolu yağışı ile ulaşımda aksamalar yaşanabileceğine dikkat çekti. Vatandaşların özellikle dere yatakları, alt geçitler ve su baskını riski bulunan bölgelerde tedbirli olması istendi.

ZAYIFLAR SOKAĞA ÇIKMASIN

Öte yandan rüzgarın da etkisini artıracağı bildirildi. MGM açıklamasına göre rüzgârın güney ve batı yönlerden kuvvetli, zaman zaman fırtına (50-75 km/saat), yer yer ise hamleli kuvvetli fırtına (80-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Bu durumun ağaç ve direk devrilmeleri, çatı uçmaları, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ile ulaşımda ciddi aksamalara yol açabileceği uyarısı yapıldı.

Daha önce etkili olan şiddetli lodosla zor anlar yaşayan Bursa’da, yeni fırtına ve sağanak uyarısı endişe yarattı. Yetkililer, vatandaşların mümkün olmadıkça dışarı çıkmamasını, sürücülerin dikkatli olmasını ve resmi uyarıların yakından takip edilmesini istedi.