Siirt’in Eruh ilçesinde 3 Şubat 1992 yılında vatani görevini yaptığı sırada pkk’lı teröristlerin attığı el bombasının patlaması sonucu oluşan çığın altında kalarak şehit olan Jandarma Er Erhan Öztürk için şehadetinin 34’üncü yılında Orhangazi’deki mezarı başında anma programı yapıldı.
Anma programına Orhangazi ilçe Kaymakamı Zafer Karahmetoğlu, Belediye Başkanı Bekir Aydın, ilçe Jandarma Komutanı Selim Kurtoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hüsnü Zeybek, BBP Partisi ilçe başkanı Metin Çancı, teşkilat başkanı Erol Altıntaş, İlçe Müftüsü Yasin Yıldız, Orhangazi İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Ali Çelik, İlçe Milli eğitim müdürü Erol Şanlıtürk ile Şehit Erhan Öztürk’ün babası Seyit Öztürk ve ailesi katıldı.
Programda müftü Yasin Yıldız eşliğinde şehidimiz Erhan Öztürk ve ilçe şehitliğinde yatan tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

