en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

İş Başa Düştü Diyen Heceler Muhtarı Ramazan Davulcusu Oldu!  Mahalle Halkı Sahura Onunla Uyanıyor…

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Heceler Mahalle Muhtarı, Ramazan ayında davul çalacak kimseyi bulamayınca vatandaşların talebi üzerine Mahalle halkına Ramazan Davulculuğu hizmeti vermeye başladı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Heceler Mahalle Muhtarı, Ramazan ayında davul çalacak

Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Heceler Mahallesi’nde, Uzun yıllar boyunca mahallede davul çalarak vatandaşları sahura kaldıran Hüseyin Kayacık’ın geçtiğimiz yıl vefatının ardından, bu geleneği sürdürecek bir davulcu bulunamadı.

mostbet pinup sekabet mostbet az mostbet mostbet mostbet az mostbet mostbet

Duruma el atan Mahalle Muhtarı Zafer Sevinç, vatandaşların talebi üzerine davulculuk görevini üstlenerek, geçtiğimiz Ramazan ayında  Heceler halkını sahura uyandırmaya başladı.

Hizmetin Sınırı Yok

Mahallede sevilen kişiliğiyle tanınan ve iki dönemdir muhtarlık görevini yürüten Zafer Sevinç, “Mahallemize hizmet etmenin sınırı yok” diyerek, Mahallede davul çalacak birini bulamadıklarını ve dışarıdan gelecek davulcuların da yüksek ücret talep etmesi üzerine, bu sorumluluğu kendisinin üstlendiğini,  Ramazan ayı boyunca bu hizmeti sürdüreceğini söyledi.

Mahalle halkı ise Muhtar Sevinç’in  kendileri için Ramazan Davulculuğu yapmasını takdir ile karşılıyor.