Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
8f033551 a38a 46a3 9c46 3a42286ef471

Orhangazi’de Kurban Bayramı Arifesinde Bıçak Bileyicilerinde Yoğun Mesai

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Orhangazi’de bıçak bileyicilerinde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar kurban kesiminde kullanacakları bıçak, satır ve kesici aletlerini son güne bırakmadan bileylettirmek için bileyicilerin yolunu tuttu. İlçe genelinde birçok bileyici sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar mesai yapıyor.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Orhangazi’de bıçak bileyicilerinde yoğunluk yaşanıyor.

Bayram öncesi işlerin oldukça arttığını belirten bıçak ustaları, özellikle arife gününe yaklaştıkça yoğunluğun daha da arttığını söyledi. Gün içerisinde yüzlerce bıçak bilediklerini ifade eden ustalar, vatandaşların son günlerde uzun kuyruklar oluşturduğunu dile getirdi.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet mostbet az

Bıçak bileyicileri, kurban kesiminde hem güvenlik hem de hijyen açısından keskin bıçak kullanımının büyük önem taşıdığına dikkat çekerek vatandaşlara kaliteli ve düzgün bilenmiş bıçak kullanmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Vatandaşlar ise her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi bıçaklarını bakım yaptırdıklarını belirterek, yoğunluğa rağmen hizmet veren ustalara teşekkür etti.

Kurban Bayramı arifesinde yaşanan hareketlilik, ilçedeki esnafa da ekonomik anlamda katkı sağladı. Bıçak bileyicileri, bayram süresince de acil taleplere karşı hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.