Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Mermer Yüklü TIR İle Kum Yüklü Kamyon Çarpıştı! 2 Sürücüde Ağır Yaralı

Orhangazi’de Akharem Mahallesi altında

Orhangazi’de Akharem Mahallesi altında İznik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Döküm kumu yüklü bir kamyon ile 22 ton ağırlığında mermer blok yüklü bir TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüsü araç içinde sıkıştı.

Olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve jandarma ekipleri sevkedildi. Yaralı iki sürücü itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu araçlardan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 10.15 sıralarında Orhangazi’ye bağlı Akharem Mahallesi altında bulunan İznik- Gemlik yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gemlik istikametinden İznik istikametine doğru gitmekte olan Turgut Akpınar (63) idaresindeki 16 KJ 022 plakalı döküm kumu yüklü kamyon karşı yönden gelmekte olan Hakan Özcan (33) idaresindeki 11 AJ 420 plakalı üzerinde 22 ton ağırlığında iki mermer bloğun bulunduğu TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

İki sürücü de araçlarında sıkıştı

Kaza sonrasında her iki kamyon sürücüsü de araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevkedildi. Kaza sonucu araç içinde sıkışan iki sürücü itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonrasında çıkarılarak ambulanslara taşındı. Durumları ağır olan yaralı sürücüler ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Yol kapandı

Kaza nedeniyle Gemlik-İznik karayolu Akharem kavşağı yakınlarında trafiğe kapandı. Ekipler kaza yapan araçlar ve yola düşen mermerlerin kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor.