Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi FK’dan Profesyonel Takıma 2 Transfer….

Orhangazi FK kulübünde yetişen

Orhangazi FK kulübünde yetişen ve geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçirdikten sonra takımlarının u -14 ve u – 15 gruplarında  Türkiye şampiyonasında çeyrek final oynayan iki  genç yıldız  futbolcu Çağlar Çor ile Ali Burak Köse, geçtiğimiz sezon 3. lige yükselen İnegöl’ün güçlü temsilcisi Kafkasspor’un alt yapısına transfer oldular.

Futbolda alt yapıya verdiği önem ile Türkiye’de adından söz ettiren Orhangazi’deki spor kulüplerinden üst liglere daha önceki yıllarda olduğu gibi  futbolcu transferleri sürüyor.

Bu kapsamda Orhangazi FK takımının alt yapısından yetişen iki yıldız futbolcu Çağlar Çor ile Ali Burak Köse geçtiğimiz sezon  oynadıkları u-14 ile u -15 takımları ile üst üste Türkiye finallerine çıkmış ve burada da göstermiş oldukları üstün performans ile diğer takımların dikkatini çekmişti.

Uzun süredir devam eden ve bir çok takımında renklerine bağlamak için  görüşmeler yaptığı Orhangazili iki yıldız futbolcuyu  yeni sezonda 3. ligte mücadele edecek olan İnegöl temsilcisi Kafkasspor transfer etti.

Yeni takımları olan Kafkasspor’un  alt yapı u – 15 takımında forma giyecek olan Çağlar Çor ile Ali Burak Köse’nin önümüzdeki yıllarda A takıma yükselmesi bekleniyor.