Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
01

Gastronomi Festivalinde Gedelek Turşusuna Büyük İlgi

Osmanlıdan günümüze kadar mutfağıyla önemli bir yere sahip olan Yeşil Bursa’da 2.si gerçekleşen Gastronomi Festivali yoğun katılım ve renkli görüntüler eşliğinde başladı. Açılış törenine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili ve önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, AK Parti Bursa Milletvekillerinden Emel Gözükara Durmaz, Emine Yavuz Gözgeç ve binlerce ziyaretçi katıldı. Festivalde protokol üyelerine ve misafirlere İkram edilen gedelek turşusu ve turşu suyu büyük beğeni toplarken, aynı zamanda ziyaretçilere turşu hakkında bilgiler de aktarıldı.

Osmanlıdan günümüze kadar mutfağıyla önemli bir yere sahip olan Yeşil

Festivalin açılışına katılan Orhangazi TSO Yönetimi, ulusal platformlarda Gedelek turşumuzun tanıtımını yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Bu tür etkinlerde yapılan tanıtımlar sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını belirttiler. Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı,” Oda olarak, turşumuzu ve markalarımızı çok daha fazla kitlelere duyurmak amacıyla Bursa Gastronomi Festivali’nde yerimizi aldık. Önümüzdeki günlerde de Antalya Yöresel Ürünler fuarında da stant açarak coğrafi işaretli ürünümüz olan Gedelek turşumuzun tanıtımını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet pin up mostbet mostbet

FESTİVALDE RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE BİRÇOK ETKİNLİK YAPILDI

Festival alanında birçok ünlü şef ve sosyal medya fenomenlerinin katıldığı paneller, söyleşiler, yarışmalar, sergiler, gastroshow, masterclass eğitimleri, konserler ve çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Şehrimizin birçok lezzeti muhteşem görsel sunumlarla misafirlere tanıtıldı. Davetliler Bursa mutfağının eşsiz lezzetlerini tatma imkanı buldu.

Festival Şef Somer Sivrioğlu, Şef Doğa Çitçi, Şef Esat Özata, Şef Umut Karakuş, Sahrap Soysal, Turgay Başyayla gibi Gastronomi alanında ünlü birçok Şef ve birçok Akademisyen katıldı. Festivalde sahne alan Sanatçı Mustafa Ceceli’nin konseri katılımcılara güzel anlar yaşattı.