Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Meteoroloji Uyardı! Yarından itibaren sağanak yağış geliyor…

Meteoroloji 1 Kasım hava

Meteoroloji 1 Kasım hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre yurt genelinde yarından itibaren sağanak yağış etkili olacak. Yağışların Orhangazi ve çevresinde de etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yarından itibaren  yağışlar etkili olacak Orhangazi’de ise yaklaşık 1 haftadır süren yazdan kalma günler geride kalacak, özellikle perşembe günü yani yarın itibariyle Orhangazi ve çevresinde yerel olmak üzere kuvvetli yağışlar bekleniyor. Sıcaklık değerleri ise 2 ile 3 derece arasında azalacak. Gece saatlerinde sıcaklık değerleri daha da düşecek.

Beklenen yağışların yarından itibaren başlayıp hafta sonuna kadar zaman zaman sürmesi bekleniiyor, yağışın olmadığı zamanlarda ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıda, Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ile İzmir ve Manisa çevrelerinde yarın yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Açıklamada sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ile Ege kıyılarında hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.