Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Sıcaklık Dereceleri Artıyor! Peki, Orhangazi’de Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji’nin yayımladığı 5 günlük haritalı hava durumu raporuna göre yurt genelinde sıcaklıkların artacağı tahmin ediliyor. Yeni hafta itibariyle parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın hakim olacağı Orhangazi’de artmaya başlayacak olan sıcaklıklar 20 derecelere kadar çıkacak.

Meteoroloji'nin yayımladığı 5 günlük

BÖLGEMİZDE HAVA / MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerinin akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz’in doğusu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, (Malatya hariç) Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.