Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Alinur Aktaş Ve Bekir Aydın’dan Yeni Dönem Mesajı! ”Orhangazi’yi Yıkarak Güzelleştireceğiz”

Bursa büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş seçim çalışmaları kapsamında Orhangazi’de STK, Dernekler ve muhtarlar ile bir araya geldi. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda konuşan Alinur Aktaş ve Bekir Aydın 31 marttaki seçimi kazanmaları halinde hem Bursa hem de Orhangazi’deki yatırımların daha da artacağını söylediler. Özellikle kentsel dönüşüm konularına yoğunluk verildiği açıklamada Alinur Aktaş ‘’Orhangazi’yi yıkarak güzelleştireceğiz’’ dedi.

Bursa büyükşehir belediye başkanı

Orhangazi’de Nadır piknik alanı içinde yer alan sosyal tesislerinde dün bir kahvaltı programı düzenlendi. Programa Bursa büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın, Ak parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu, STK, Dernek ve Orhangazili  muhtarlar ilçe çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın; katılımcılara teşekkür ederek, seçim süreci hakkında ve seçimi kazanması halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgieler verdi.

Bekir Aydın’ın konuşmasından satır başları şöyle ;

‘’Orhangazi’yi daha güzel bir konuma getireceğiz’’

Yeni dönemimizi yeniden kazanmak için seçim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz, bizler Orhangazi belediyesi olarak Bursa büyükşehir belediyemizin ve siz değerli katılımcıların büyük destekleri ile geride bıraktığımız 5 yılda ilçemizi en iyi şekilde yönetmek için üzerimize düşeni yaptık, şimdi ise yeni dönemimizde Orhangazi’miz için hedeflediğimiz icraatların geri kalanlarını tek tek  kazandırılmasını sağlayacağız, bunların en büyüğü şüphesiz deprem gerçeğinden dolayı acil olarak kentsel dönüşüm, bu kapsamda ortaya koyacağımız projelerimiz ile ilçemiz ki kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması gereken binaları yıkıp Orhangazi’yi depreme hazırlıklı bir hale getireceğiz, bunun için tüm imkanlar seferber edilecek, yine Orhangazi Cumhuriyet alanı için bekleyen projede kısmet olursa hayata geçirilecek ve ilçemiz meydanını tamamen açarak halkımızın hizmetine kazandıracağız, bunun yanında yapımı devam eden projelerin de bu yeni dönem de bitirilmesini sağlayacağız, Orhangazi için daha yapacak çok işimiz var bunun farkındayız ve bu da ancak Allah kısmet ederse bizimle olacak’’ dedi.

‘’Bursa bizim için değerli. Bizim sevdamız Bursa”

Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin yöneticilerine Bursa’ya ve ilçeye verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Alinur Aktaş, son 5 senede yoğun çalışma temposuyla hizmet ettiklerini söyledi. Verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ve bazı projelerde de çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Aktaş, Orhangazi ilçesinde de yoğun bir tempoyla işleri yürüttüklerini anlattı. Bursa’nın merkezi ve 17 ilçesinde altyapıdan üstyapıya kadar birçok alana dokunduklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Bizler her zaman şehrimizi düşünüyoruz. Eksiklikler muhakkak olacaktır ama onları yine bizler gidereceğiz. Şehrin her bir köşesini ihya etmeyi, sokakları ve caddeleri düzeltmeyi, bir hayata daha dokunabilmeyi düşünüyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak 7/24 vatandaş ve şehir odaklı hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bursa bizim için değerli. Bizim sevdamız Bursa” diye konuştu.

Bursa’nın geride kalan 5 yıllık sürecinde geldiği nokta ortada  20 yıllık bir belediye başkanı olarak bu işin tecrübelisi de biziz bir şehir nasıl halkın istediği gibi bir hale getirilir en iyi biz biliyoruz, Bursa merkez ve ilçelerimiz için  yaptıklarımız ortada bu süreçte  tarımdan spora, kültürden, yeşil alana, kentsel dönüşümden, sosyal hizmetlere kadar yaşamın her alanına dokunarak Bursa’yı hak ettiği yere getirdik ve getirmeye devam edeceğiz, rakiplerimiz çıkmışlar onu yapacağız bunu yapacağız diyorlar, dedikleri bir çok şeyi biz zaten yaptık, rakibim kendisi 20 yıl belediye başkanlığı yaptı, bu 20 yılda ortaya ne koymuş, ne hizmetleri ne eserleri var, ben söylüyorum hiçbir şey yok anca konuşuyorlar, Bursa’yı yıkarak güzelleştireceğiz dedik ve birçok alanda yaptığımız çalışmalar ile bunu başardık, şimdi sıra Orhangazi’de burayı da yıkarak güzelleştireceğiz, göreceksiniz yeni dönemde Orhangazi’ye çok mesai harcayacağız, her türlü imkanları zaten veriyorduk şimdi bunu daha da artıracağız bu yüzden sizlerden Orhangazi için Bekir Aydın’a büyükşehir için ise kendime destek bekliyorum’’ dedi.

Daha sonra salondaki ekrana yansıtılan görüntüler ile Bursa’da geride kalan 5 yıllık hizmet sürecinde ki yaptıklarını tek tek anlatan Alinur Aktaş burada ki programın ardından Orhangazi’de Pazar yerini gezdi, şehit Erhan Öztürk parkının açılışın yaptı ve akşam ise gençlerle bir buluşma gerçekleştirdi.