Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi Cumhur ittifakı seçim çalışmalarını sürdürüyor!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile MHP’nin ortak adayı Bekir Aydın beraberinde ki ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı.

31 Mart yerel seçimlerinde

İlçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Cumhur ittifakı, bir araya geldikleri vatandaşlardan yeni dönemde hizmetlerin devam edeceği vurgusu ile destek istiyor.

Orhangazi’de kalabalık bir heyet ile tam kadro sahaya çıkan Cumhur ittifakı, seçimlere yaklaşık 40 gün kala seçim çalışmalarına hız verdi.

İttifakın belediye başkan adayı Bekir Aydın, AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu ile birlikte sahaya inerek vatandaşlardan destek istiyor.

Yapılan ziyaretlerde, Orhangazili vatandaşlara yeni dönemde de hizmetlerin devamı noktasında açıklamalar yapan Bekir Aydın öte yandan ziyaret ettiği esnafların önerilerini dinliyor.

Esnafların taleplerini not alan Aydın, belediye olarak esnafın yanında olduklarını ve çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Esnaf hemşehrilerinden destek de isteyen Aydın, “Sizlerin dualarınıza ve desteklerinize talibiz. Bizim için en büyük güç, sizlerin teveccühüdür. Allah’ın izniyle 2024’te de sizlerin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Orhangazi’yi hep birlikte daha güzel bir şehir yapacağız.” dedi.