Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Çaldığı aracın plakasını bant ile değiştirdi, Orhangazi polisinin sıkı takibi ile yakalandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda, çalındıktan sonra plakası siyah bant ile değiştirilen araç polis ekiplerinin dikkatinden kaçmadı. Peşine düşen polis ekiplerini fark eden  ve yaşanan kovalamacanın ardından  aracı zeytin tarlası içinde bırakıp kaçan sürücü olaydan  kısa bir  sonra kıskıvrak yakalandı. 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana

Olay bugün Orhangazi’de Hürriyet mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre trafik polis ekipleri yanlarından geçen bir aracın plakasının üstünde  siyah bant olduğunu fark etti. Polisin dur ihtarına uymayan araç Gemlik istikametine doğru kaçmaya başladı.

Bir süre boyunca yaşanan kovalamaca sonunda takip edilen araç Gürle mahallesi yakınlarında ki bir zeytinlik içinde terk edilmiş halde bulundu. Sürücünün ise aracı orada bırakıp kaçtığı anlaşıldı.

Yapılan incelemede aracın İznik ilçesinden çalındığı ve gerçekte 34 P 5942 olan plakasının siyah bant ile 34 P 6942 yapıldığı tespit edildi.

Daha sonra ise  aracı bırakarak kaçan 25 yaşındaki Mehmet U. isimli şahıs, Orhangazi ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş büro ekiplerinin sıkı takibi sonucu Orhangazi’de  başka bir araç içinde yakalanarak gözaltına alındı ve ilçe emniyet müdürlüğüne getirildi. Şahıs burada ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.