Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

İsmail Kaya seçim çalışmalarını Hürriyet mahallesinde sürdürdü

İYİ Parti Orhangazi belediye başkan adayı İsmail Kaya seçim çalışmaları kapsamında Hürriyet mahallesinde vatandaşları ve mahalle esnafını ziyaret etti. Sohbet ettiği vatandaşlara her defasında partinin ismi ile hitap eden Kaya ‘’seçimi kazanacağız ve Hürriyet mahallesi İYİ olacak Orhangazi İYİ olacak’’ dedi.

İYİ Parti Orhangazi belediye

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 1 ay kadar kısa bir süre kalırken, İYİ Partinin Orhangazi belediye başkan adayı İsmail Kaya’da seçim çalışmalarına hız verdi.

İsmail Kaya bu akşam ise beraberinde ki meclis üyesi adayları ve partinin ilçe yönetimi ile birlikte Hürriyet mahallesini ziyaret ederek vatandaşlardan ve mahalle esnafından destek istedi.

Sohbet ettiği vatandaşlara seçimi kazanması halinde Orhangazi için ortaya koyduğu projeleri anlatan Kaya, halkın kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu ifade ederek ‘’ Orhangazi halkı artık denenmişleri ve seçilmişleri istemiyor, bunu her fırsatta halkımız zaten dile getiriyor, bizler Orhangazi’nin İYİ olması için en başından beri vardık, şimdi bunu 31 mart tarihinden sonra göstermek için geliyoruz, hep dediğimiz gibi Hürriyet mahallesi İYİ olacak, Orhangazi İYİ olacak’’ dedi.