Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Çetin Çoklar bu kez satışı yapılan yerler üzerinden yüklendi…

CHP Orhangazi belediye başkan adayı Çetin Çoklar  beraberinde ki Bursa milletvekili Hasan Öztürk ve partinin ilçe yönetimi ile birlikte Cumhuriyet alanında bir basın açıklaması yaparak,  bu kez Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın’ı satılan yerler konusunda eleştirdi.

CHP Orhangazi belediye başkan

Cumhuriyet alanında bulunan çay bahçesi önüne belediye tarafından satışlarına ait  kararların olduğunu listeleri asılmasının ardından Çoklar,  burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Geçtiğimiz hafta ne yaptın Bekir  haftası ilan ettik  ama gördük ki hiçbir şey yapmadı ,sorularımıza cevap vermedi ama biz son 5 yıl da Bekir Aydın’ın ne yaptığını belgeleriyle açıklıyoruz. Son 5 yılda Orhangazi’nin nasıl parsel parsel satıldığını ,köylerimizdeki arsalarımızın ,tarlalarımızın nasıl satıldığı belgeleriyle meydanda .Kamu yerlerine kendi reklamını asamazsın ,burası kamu yerleridir ama yapmış olduğun hizmet varsa asabilirsin hiçbir sıkıntı yok. Biz kamu yerine astığı kendi reklamı için hukuki yollarımıza başvurduk, kararımızı aldık şuandan itibaren kaldırmak zorunda. Çünkü kamu yerlerine reklam yapamaz, hiçbir belediye başkanı, hiçbir kurum yapamaz ama kamu yerlerine yaptığı bir hizmet varsa çok rahatlıkla asabilir. Yaptığı hizmetler meydan da son 5 yılda nasıl parsel parsel sattığı meydanda. Ondan önceki son 5 yılı demiyorum ama o da meydanda, burada geçmiş dönem belediye başkanı çıktı yerine şoförü indi, onun yerine de muavini geldi aynı şekilde parsel parsel satmaya devam etti, onun için buna son demek , bu işin böyle gitmeyeceğin söylemek sizlerin vazifesi , sizlerin desteği ile bu işe son vereceğiz.

Son 5 yılda satılan her şey belgeleriyle meydan da , kimileri diyor ki hiçbir şey yapmadı ama çalmadı çaldırmadı ifadelerini kullanıyor. Çalmadı ama sattı , bundan daha önemli bir şey var mı? Sizin mallarınızı sattı, bunları unutmayalım . Belli bir zümreye peşkeş çekti , sadece para da almadı bu iş için mahsup edilen çöp firmaları, başka araç kiraladığı firmalar gibi yerler var. Bu günahtır!

Bizim evlatlarımızın torunlarımızın malları bunlar, bunlar vakıf malları satılmaması lazım, belediyenin kar eden kuruluş olması lazım onun mücadelesini vermesi lazımken satarak ben borcu zayıflattım diyor ama borç halen duruyor. Keşke satmasaydı bugün çok daha büyük yatırımlarla bu belediye ile hizmet edebilecek konuma gelirdi. Onun için yarından itibaren Orhangazi de neler yapabileceğimizin projelerini her gün bir proje olmak üzere açıklayacağız. Artık proje haftasına başladık. O projeleri hayata geçirmezsek bizden hesap sorarlar.

Şuan ki belediye başkanı 99 adet kitaplar halinde proje yapmış ama hiçbirini hayata geçirmemiş bir belediye başkanı var, aynı belediye başkanı sizlerden bugün sizlerden destek ve oy istiyor. Onlara dur deyip bizlere destek verin , bu işi bitirelim artık.”dedi.