Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

İYİ Parti adayı Kaya seçim çalışmalarına Çakırlı ve Keramet mahallesinde devam etti

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya, seçim çalışmaları kapsamında dış mahalle ziyaretlerini  Çakırlı ve Keramet mahallelerinde sürdürdü. Ziyaretlere ve vatandaşla bir araya gelmelerine seçimden seçime değil her zaman yanlarında olarak devam ettiklerini ifade eden İsmail Kaya, Çakırlı ve Keramet İYİ olacak Orhangazi İYİ olacak’’ dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya iki mahalleye yaptığı ziyaretlerinde Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın’a  karşı arsa satışları üzerinden yaptığı  eleştirilerini sürdürdü.

Kaya; “Duruşumuz nedeniyle yıllardır hizmet alamıyoruz. Oysaki mallarımız kapış kapış” diyorlar. 40 yıllık elektrik su sorununu nasıl çözdüysek, ılıca da nasıl yanınızda olduysak yine yapacağız. Çakırlı ve Keramet halkına partilerine oy çıkmadığı için adeta zulmedercesine atadan ve dededen kalan yerleri haraç mezat satan Bekir Aydın Ilıca’yı da peşkeş çekmekten geri durmadı. Kerametlinin elektrik sorunu, mayın tarlası gibi cadde ve sokaklarını görmeyip hizmet etmek yerine Ilıca’yı Keramet Halkına yasakladı. Çakırlı’da halkın sorunlarını çözmek yerine dağ tepe demeyip Çakırlıların arazilerini birileri zevki sefa sürsün diye sözde otel adı altında peşkeş çekti. Yetmedi Ilıca’dan bu tesislere boru döşeyerek kendi tabiri ile tahsis ederek halka halkın olanı kapattı.Sizin belediyecilik anlayışınız SAT-KİRALA-DEVRET mantığından öteye gitmeyip Orhangazi’yi yaşanmaz bir ilçe haline getirdiniz. Milletin malını babanızın malı gibi satmaktan bıkmadınız. Öyle yağma yok #BuKezOrhangaziKazanacak. ‘’ dedi.