Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de seyir halindeki otomobil motor bölümünden yandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda, şehir için ana yol üzerinde seyir halinde olan bir otomobil motor bölümünden bir anda yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşların getirdiği yangın tüpleri ile kontrol altına alınan yangında itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Araç tamamen yanmaktan son anda kurtarıldı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana

Olay bugün saat 16.00 sıralarında Orhangazi – Yalova yolu üzeri Yeniköy kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yalova yönüne seyir halinde olan bir otomobilin motor bölümünden yoğun duman ve alevlerin çıktığını gören sürücü aracı durdurup aşağı indi.

Bir anda motor bölümünün tamamını saran alevlere ilk olarak çevreden yetişen vatandaşlar tarafından getirilen yangın tüpleri ile müdahale edilirken, ihbar üzerine olay gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.

Araç yangınının çıktığı noktada  Orhangazi ilçe emniyetine bağlı polis ekipleri tarafından trafik güvenliği için önlem alınırken, yanngın sonrası motor bölümünden hasar alan otomobil kullanılmaz hale geldi.