Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

#SonDakika | Orhangazi’de Oksijen tüpü patlayan hurdalıkta yangın!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda yol kenarında bulunan bir hurdalık içinde ki oksijen tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı. Bir anda ortalığın savaş alanına döndüğü olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınırken, patlamanın ortasında kalan bir kamyon ise son anda kurtarıldı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana

Olay bugün saat 14.00 sıralarında Orhangazi – İznik yolu üzerinde bulunan bir hurda işletmesinin bahçesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre bahçe içinde bulunan hurdaların olduğu alandaki oksijen tüpü henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültü ile patladı, patlamanın ardından hurdalıklar da yangın başladı. İhbar üzerine Orhangazi’den çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Trafik ekipleri güvenlik nedeniyle bir süreliğine Orhangazi – İznik yolunu trafiğe kapatırken, çıkan yangın ekiplerin büyük çabası ile kontrol altına alınıp söndürüldü. Çevrede büyük paniğe sebep olan olayda patlamanın ortasında kalan bir kamyon ise alevlerin sıçradığı bir anda dışarı çıkartılıp yanmaktan son anda kurtarıldı.

Orhangazi ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlattı.