Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-120x600

Park halinde ki otomobile kendi aracı gibi binerek kayıplara karıştı!

Bursa’nın İznik ilçesinde geçtiğimiz sabaha karşı saatlerinde meydana gelen olayda bir şahıs, sokak üzerinde park halinde olan bir otomobilin kapısının açık olduğunu farkedince otomobile binerek kayıplara karıştı. Çalınan otomobilin en son Orhangazi’de Çakırlı ve Yeniköy sahili piknik alanlarında görüldüğü öğrenildi.

Bursa'nın İznik ilçesinde geçtiğimiz

Olay, sabaha karşı 04.00 sıralarında İznik Yeşil Cami Mahallesi Yasemin Sokak‘ta yaşandı.  Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, sokak arasında dolaşan bir şüpheli, gördüğü aracın yanına gitti.

Kapıyı açık gören şüpheli, Olcay Akçay‘a ait 16 BIY plakalı otomobili kendi aracıymış gibi alıp kayıplara karıştı. Dışarı çıktığında  aracını evinin önünde göremeyen otomobilin sahibi Akçay, polis ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine gelen polisler çalınan aracı bulmak içim soruşturma başlatırken, hırsızın sakin halleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Öte yandan İznik’ten çalınan otomobilin Orhangazi çevresinde ve Çakırlı ile Yeniköy sahili piknik alanı çevresinde de görüldüğü öğrenildi.