Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de yeni Gasilhane hizmete açılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait Muradiye Mahallesi’ndeki yeni Gasilhane, önümüzdeki haftadan itibaren hizmet vermeye başlıyor. İnşaatı yaklaşık 3 ay önce tamamlanmış olmasına rağmen, su ve elektrik tesisatı işlemleri nedeniyle hizmete alınamayan tesis, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından açılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Düşünsel Şentürk, yaptığı açıklamada, “Gasilhane’nin su tesisatı ve elektrik tesisatı işlemleri bu hafta tamamlanacak. En geç önümüzdeki hafta başında hizmete almayı planlıyoruz,” dedi.
Ahmet Yesevi Camii’nden Yeni Tesise Taşınıyor

Muradiye Mahallesi’nde yerleşim yerinin ortasında bulunan Ahmet Yesevi Camii’nde sürdürülen gasilhane hizmetleri, yeni yapılan tesise taşınacak. Gündeme gelen konu üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeni gasilhane ile ilgili bir açıklama yaptı.

Şentürk, “Gasilhane’nin su tesisatı konusunda küçük birkaç işlemi kaldı. Elektrik tesisatındaki eksiklikler de giderildikten sonra, tesisi hafta sonu ya da en geç hafta başında hizmete alacağız,” ifadelerini kullandı.