Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi M. Turgut Ünlü açık hava tiyatrosunda renkli gece!

36.  Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nın Orhangazi Gösterisi, M. Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nda çok sayıda vatandaşın katılımı ile yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan gösterilerde İrlanda, Kazakistan, Kolombiya ekipleri ile Orhangazi belediyesi halk dansları topluluğu yaptıkları danslar ile açık hava tiyatrosunu dolduranlara güzel bir gece yaşattı.

36.  Uluslararası Altın Karagöz

Bursa’da her yıl farklı ülkelerden gelen dans topluluklarının katılımı ile yapılan Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları yarışmalarının 36.sı geçtiğimiz günlerde Bursa Kültürpark açık hava tiyatrosunda başlamıştı. Gösterilerin Orhangazi bölümü ise dün akşam M. Turgut Ünlü açık hava tiyatrosunda gerçekleştirildi.

Cumhuriyet alanından gösteri alanına kadar müzikler eşliğinde  kortej yürüyüşü yapan dansçı gruplar, cadde boyunca kendilerine meraklı gözlerle bakan Orhangazi halkını selamladı. Kortej boyunca ilçe emniyet müdürlüğü tarafından güvenlik önlemi alındı.

Daha sonra Mehmet Turgut Ünlü açık hava tiyatrosunda devam eden ve İrlanda, Kazakistan, Kolombiya ekiplerinin yer aldığı gösterilerde,  Nazende Halk Dansları  ile Orhangazi belediyesine ait halk dansları topluluğuda hünerlerini sergiledi.

Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, belediye başkanı Bekir Aydın, ilçe emniyet müdürü Erol Yavuz, siyasiler, STK’lar ile birlikte çok sayıda Orhangazili vatandaşın katıldığı 36.  Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışmasında sahne alan dansçılar yaptıkları gösteriler ile alanı dolduranlar tarafından uzun süre alkış aldı.