Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de Metruk binalar abluka altında! Polis ekiplerinden gece baskını…

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde uyuşturucu başta olmak üzere her türlü suça karşı özellikle gece saatlerinde yoğun denetimler gerçekleştiren ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri bu kez de daha çok kötü niyetli kişilerin, uyuşturucu kullananların ve ticaretini yapanlar tarafından kullanılması muhtemel metruk binaları abluka altına aldı. Çok sayıda ekibin katılımı ile yapılan baskınlarda metruk binalar tek tek kontrol edildi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde uyuşturucu

Orhangazi’de birçok mahalle ve sokaklarda görmeye alıştığımız metruk, sahipsiz, eski binalar gerek yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olması gerekse uyuşturucu kullanıcıları ile kötü niyetli kişilerin bu evleri mesken haline getirrmeleri vatandaşların zaman zaman tepkisine neden oluyordu.

Orhangazi’de suç ve suça karşı etkin bir mücadele içinde olan ilçe emniyet müdürlüğü ise ilçe genelinde bulunan çok sayıda kullanılmayan binalara gece vakti baskın düzenledi. Çok sayıda polis ekibinin katılımı ile  yapılan baskınlarda halkın huzur ve güvenliğini tehlikeye atacak tüm metruk binalar didik didik arandı.

Orhangazi ilçe emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada Orhangazi’de vatandaşların huzur ve güvenliği için tüm gerekli tedbirlerin alınmaya devam edileceği ve suça karşı denetimlerin titizlik içinde devam edeceği bildirildi.