Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

CHP’den belediyeye arsa satışı tepkisi! Tarım A.Ş.’yi kurdular, tarım arazisini satıyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi ilçe başkanı Berna İl, parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte yaptığı basın açıklaması ile Orhangazi Belediyesi’nin yeni arsa satışlarına tepki gösterdi. CHP İlçe başkanı Berna İl, sata sata borçların bir türlü bitirilemediğini belirterek, fırsatçılara ve rantçılara dün olduğu gibi bugün de karşıyız dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi

CHP Orhangazi ilçe başkanı Berna İl, yine bir arsa arazi tarla bağ bahçe satışı ile karşı kaldıklarını belirterek, yıllardır Orhangazi değişmeyen anlayışla mücadele etmeye hep birlikte devam ediyoruz Maalesef ki Orhangazi Belediyesi Orhangazi’de satılmadık yer bırakmıyor. Belediyenin cüzdanındaki deliği kaç arsa sattıysak kapatamadık. Gemiç rantı ile başlayıp 183 dönüm göl kenarı Keramet ılıcası Ortaköy top sahası Gölpark, ardı arkası kesilmedi. Şehitliği bile sattılar fakat yine de belediyenin borcunu bitiremediler dedi.

Rantçılara karşıyız

Berna İl, daha önce bu durduğumuz araziye yakın bir bölümde fırsatçılara rant sağlayan bir arsa satışı gerçekleşmişti ve yine şu an durduğumuz bu güzelim arsayı öğrencilere yurt yapmak yerine sıkışan konut ihtiyacını gidermek yerine hem öğrenciye hem eğitime katkı sunmak yerine yine bir yandaşa peşkeş çekmeye hazırlanıyorlar diye sürdürdüğü açıklamasında, bu arazileri peşkeş çekiyorlar, satıyorlar, işbirliği yapıyorlar ama sürekli satıyorlar ama işin ilginç tarafı bu arazileri alanlar arazilerin bereketini gördü köşeyi döndü ama bizim belediyemiz iflah olmadı. Tarikatçiler, talancılar, çıkarcılar ve belediyeyi yönetenler Orhangazi Belediyesi’ni emlak ofisine çevirdiler dedi.

Tarım A.Ş.’yi kurdular, tarım arazisini satıyorlar

CHP ilçe başkanı Berna İl Orhangazi Belediyesi’nin Tarım A.Ş. diye bir şirket kurduğunu ama tarım arazilerini ve arsalarını bile satışa çıkardığını belirterek, hangi akıl kendi özsermayesini satar, akıl alır gibi değil. Bizler buradan bir kez daha belediye başkanına sesleniyoruz.  Bu üzerimizde durduğumuz araziyi öğrencilere yurt yap.  Hem Orhangazi kazansın hem eğitime katkı sunalım.  Evet değerli hemşehrilerim, görünen o ki taşıma su ile değirmen dönmüyor. AK Partili Bekir Aydın Orhangazi’yi yönetemiyor.  Bu şekilde devam edemeyecek ve yönetemeyecekse diye hatırlatıyoruz bunca sıkıntının bunca derdim var bir çaresi çarenin adı Cumhuriyet Halk partisi ifadeleri ile açıklamasını tamamladı.