Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-120x600

Eş zamanlı uyuşturucu operasyonu 67 gözaltı!

Bursa, Türkiye – Bursa Narkotik polisi, Bursa, İstanbul, Yalova, Eskişehir ve Mersin’de düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında toplamda 67 şüpheliyi gözaltına aldı.Operasyon, sabah saatlerinde özel harekat ve çevik kuvvetin de dahil olduğu 1,500 polisle gerçekleştirildi.

Bursa, Türkiye - Bursa

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, özellikle Meydancık ve Beyazıt mahallelerinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik baskınlar düzenledi. Narkotik köpekleri, evlerde yapılan aramalarda doğalgaz boruları, kombi ve ayakkabı içlerine saklanmış uyuşturucu maddeleri buldu.

Operasyonun startını veren Bursa İl Emniyet Müdürü Akın Zaimoğlu, “Tek bir torbacı bile kalmayana dek mücadelemiz devam edecek,” dedi. Ekipler, belirlenen adreslere koç başlarıyla baskın yaparak, daha önceden tespit edilen şüphelileri gözaltına aldı.

Baskınlarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler arasında 23 kilo 600 gram metamfetamin, 18 kilo 840 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 11 kilo 300 gram esrar, 157 gram bonzai hammaddesi (AMG), 15 gram kokain, 28 adet sentetik ecza hapı, 2 adet hassas terazi ve 143 bin 930 TL nakit para bulunuyor. Ayrıca, 6 adet ruhsatsız tabanca, 203 adet fişek, 3 adet ruhsatsız tüfek ve 83 adet kartuş da ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçu çerçevesinde şüphelilerin akladıkları değerlendirilen 4 milyon 500 bin TL değerinde 2 adet arsa, 3 adet araç ve 258 bin TL paraya el konuldu.

Gözaltına alınan 67 kişi, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sorgulamaların ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.