Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Sosyal medya ile viral oldu! Orhangazi’yi Dubai çikolatası çılgınlığı sardı…

Sosyal medya paylaşımları sonrası kısa sürede viral olan ve son günlerin en çok aranan yiyecekleri arasına giren Dubai Çikolatası, tüm Türkiye’de olduğu gibi Orhangazi’de de vatandaşlar tarafından yüksek fiyatına rağmen büyük ilgi görüyor.

Sosyal medya paylaşımları sonrası

Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD), Singapur’dan Yeni Zelanda’ya ve Güney Kore’den Türkiye’ye, dünyanın dört bir yanını yeni bir tür çikolata çılgınlığı sardı.

İçinde kadayıf, Antep fıstığı ezmesi ve çikolata bulunan bu lezzet, kısa sürede vatandaşlar tarafından tüm Türkiye’de  merak konusu olup alınmaya başlayınca gelen talebi karşılayamayan bazı dükkanlar yok satmaya başladı ve tedarikçilerinden ek talepte bulundu.

Orhangazi’de de dubai çikolatasına vatandaşlar büyük talep gösterirken, bazı vatandaşlar ise internet üzerinden sipariş veriyor.

Fiyatı diğer çikolatalara göre oldukça fazla olan Dubai çikolatası buna rağmen talep görmeye devam ederken, daha önce hiç satışını yapmayan marketler ve bakkallarda bu çikolatadan satmaya başladı.