Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Oksijen tesislerinde ki yaya girişlerinden geçmek neden bu kadar zor!

Gebze – Orhangazi – İzmir otoyolu boyunca belirli mesafelerde bulunan oksijen dinlenme tesislerine alışveriş için yaya olarak girmek isteyenlerin ve tesis çalışanlarının kullandığı dönerli kapılar, başta bebek arabalı kadınlar olmak üzere büyük çapta eşyaları olan vatandaşları çileden çıkarıyor.

Gebze - Orhangazi -

Otoyol kenarlarında bulunan oksijen dinlenme tesisleri, otoyolda yolculuk yapan araçlar haricinde,  yerleşim yerlerinden sadece alışveriş ve tesislerde bulunan kafelere gitmek için gelen vatandaşlarada hizmet veriyor.

Ancak araçlarını dışarıdaki otoparklara bırakarak yaya bir şekilde oksijen tesislerine girmek isteyen vatandaşların geçişi için konulan dönerli kapılar, dar olmasından dolayı bebek arabası olan kadınlar ile büyük çanta yada valizleri olan vatandaşların geçişini zorlaştırıyor.

Dönerli yaya geçişlerinin bu şekilde yapılmasının sebebinin dışarıdan gelen motosikletlerin anayola girişinin engellenmesi için olduğu öğrenilirken aynı sorunu sürekli yaşayan vatandaşlar, bu geçişlerin yayaların daha rahat geçebileceği şekilde düzenlenmesini istiyor.