Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Ormanlarda kapsamlı temizlik çalışması yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı ve  Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde Türkiye genelinde Ormanların korunmasına yönelik yapılan ormanlarda temizlik etkinliği, Bursa’da da çok sayıda gencin ve STK ile büyükşehir belediye ekiplerinin katılımı ile yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı
Gençlerin ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak, çevreye duyarlılığını artırmak, sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek amacıyla hafta sonu Türkiye genelinde geniş katılımlı bir orman temizliği gerçekleştirildi.
Bursa’da yapılan orman temizlik etkinliğine  Orman Bölge Müdürü  Esat Şimşek, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Bursa Orman İşletme Müdürü Nejdet Atay, üniversite öğrenci toplulukları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler, özel sektör temsilcileri ve diğer kamu kurumlarının destek verdiği etkinlikte ormana bırakılan atıklar toplandı.
Yapılan Orman temizliği etkinlikleri ile  Orman ekosisteminin korunması ve yangın riskinin azaltılmasının dolayısıyla hem orman sağlığına hem de biyolojik döngünün korunmasına büyük katkı sağlanması amaçlanırken, Ormanlara yönelik bu tür çalışmaların devam edeceği bildirildi.