Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de Orman ürünleri taşıyan araçlara kapsamlı denetim!

Orhangazi’de orman suçu ve Ormanlardan kaçak kesim yapılmasına karşı, Bursa Orman bölge müdürlüğü ekipleri tarafından Ormanlarda yapılan denetimlerin yanı sıra ekipler tarafından  kurulan denetim noktalarında da üzerinde ağaç ve orman ürünleri bulunan araçlar tek tek durdurulup kontrol ediliyor.

Orhangazi'de orman suçu ve

Orman suçu ve suçla mücadelede etkinlik sağlamak, koruma-kontrol faaliyetlerini artırmak, kaçakçılık ve usulsüzlüklerin önüne geçmek amacıyla Bursa Orman müdürlüğü ekipleri, orman muhafaza memurları ile birlikte çok sayıda yol üzerinde kurulan denetim noktalarında,  üzerinde orman ürünleri bulunan araçları denetledi.

Ormanlardan  usulsüz ve izinsiz  kesimi engellemek, ormanları kanun dışı müdahalelerden korunmak ve usulsüzlüklere karşı tedbir almak amacıyla İşletme Müdürlükleri tarafından yapılan kontrollerde durdurulan kamyon ve tır sürücülerinin taşıma evrakları kontrol ediliyor.

İşletme Şefleri ve ekipleri ile birlikte sabit veya mobil noktalarda gerçekleştirdikleri kontrollerde, usulsüzlük tespit edilen araç ve nakleden hakkında yasal işlem başlatılmak üzere zabıt tutularak adli makamlara sevk ediliyor. Bölge Müdürlüğünde yapılan açıklamada ile genelinde ormanlarda kaçak kesim yapılmasına karşı yol kontrolleri kararlılıkla aralıksız devam edeceği bildirildi.