Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de asfalt bekleyen yollarda çalışma başladı! Berna İl ; ‘Orhangazi Gülümsecek’

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bulunan çok sayıda bölgedeki yollarda, büyükşehir belediye ekipleri tarafından asfaltlama çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen CHP ilçe başkanı Berna İl ;’Orhangazi’yi gülümsetmek için söz verdiğimiz herşeyi yapacağız’ dedi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bulunan

Orhangazi ilçesine bağlı Yeniköy mahallesi sınırları içerisinde yer alan çok sayıda bağlantı yolu ile yine mahalleye bağlı olan Millik sahil yolu üzerinde vatandaşların talebi ile Bursa büyükşehir belediyesi yol daire başkanlığı tarafından düzenleme ve asfaltlama çalışmaları yürütülüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen CHP Orhangazi ilçe başkanı Berna İl, yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Berna İl çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada;

‘Yeniköy Mahallemizde Millik Sahil yolu, Tepecik yolu, Yeniköy Cihanköy bağlantı yolu ve Maşatlık piknik alanı, asfaltlama çalışmaları Ulaştırma Daire Başkanlığı ve Büyükşehir Ekiplerimiz ,Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey, ilçe başkanımız Sayın Berna İl ile birlikte yapılan görüşmeler neticesinde hızla başladı.
İlçe başkanımız Sayın Berna İl, İlçe başkan yardımcımız Sayın Ömür Ersoy, Meclis üyemiz Sayın Zeki Öztürk ile yerinde incelemelerde bulunduk.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey ve emeği geçen tüm Büyükşehir ekiplerimize teşekkür ederiz.
Söz verdiğimiz gibi Orhangazimizi GÜLÜMSETMEK için durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Biz Çalışacağız ‘ORHANGAZİ GÜLÜMSEYECEK’ dedi.