Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

A Milli Takımdan EURO 2024’e harika başlangıç! 

A Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti.

A Milli Takım, 2024

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar Mert Müldür’ün ceza sahası dışından 26. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Gürcistan ise 32. dakikada Mikautadze’nin golüyle skora denge sağladı. Arda Güler, 62. dakikada kaydettiği golle Türkiye yeniden öne geçti ve 90+7. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Milli takım EURO 2024’e galibiyetle başlayarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

RONALDO’YU GERİDE BIRAKTI

Mücadelenin 62. dakikasında rakip kaleye jeneriklik bir gol kaydeden Arda Güler, (19 yaş 114 gün) Cristiano Ronaldo’yu (2004; 19 yaş 128 gün) geride bırakarak Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu oldu.

BVB STADYUMU KIRMIZI-BEYAZA BÜRÜNDÜ

Türkiye ile Gürcistan arasında oynanan karşılaşma için tribünler tamamen doldu. BVB Dortmund Stadyumu’nun büyük bölümünde Türk taraftarlar yer aldı. Ay-yıldızlı forma ve bayraklarla tribünde yer alan taraftarlar, milli takıma büyük destek verdi

EN FAZLA İSABETLİ PAS

A Milli Takım, Gürcistan karşısında ilk yarıda yaptığı 303 isabetli pas ile Avrupa Şampiyonası tarihinde en fazla isabetli pas yaptığı ilk yarıyı oynadı.

 

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK, KARŞILAŞMAYI TRİBÜNDE İZLEDİ

A Milli Takım’ın Gürcistan ile oynadığı karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da tribünden izledi. Bakan Bak, mücadeleyi UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte takip etti.