Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarmadan sahte zeytinyağ operasyonu! Piyasa değeri 1 Milyon TL

Bursa’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Yenişehir  ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri ile birlikte yürüttükleri operasyon ile bir araç içinde piyasa değeri 1 Milyon TL ola sahte zeytinyağı ele geçirdi.

Bursa'da İl Jandarma Komutanlığı

İl Jandarma Komutanlığı  İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa olarak, bozulmuş ve değiştirilmiş gıda ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik araştırma ve yakalama faaliyetleri kapsamında; Yenişehir İlçesi Karaköy Mahallesinde bulunan dinlenme tesisine Hatay İlinden faturasız sahte zeytinyağı satışı yapılacağı yönünde istihbarat elde etti.

Alınan istihbarat üzerine jandarma ekipleri yürüttükleri titiz çalışma sonrasında M.S. (30) ve Ö.S. (29) isimli şahısların kullanmış oldukları araç ile yüklü miktarda faturasız sahte zeytinyağı sevkiyatı yapacağını tespit etti.

Yenişehir Karaköy Mahallesi Mülki sınırlarında, Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından alınan arama kararına istinaden yapılan operasyonda; şüpheli şahıslara ait olan araç içerisinde piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 3 bin litre faturasız sahte zeytinyağı ile birlikte M.S. ve Ö.S. isimli şahıslar yakalandı. Gözaltına alınan şahısların Jandarmadaki işlemleri devam ediyor.