Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-120x600

Aynı diş fırçası 3 farklı market uçurum fiyat farkı!

Son yıllarda farklı marketlerde  satılan  aynı markaya ait ürünlerin arasında ki fiyat farkları dikkat çekmeye devam ediyor. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde aynı marka  ve özellikte ki diş fırçasının farklı 3 marketteki fiyat farkları bu kadar da olmaz deritti. 

Son yıllarda farklı marketlerde 

Enflasyonla yoğun bir şekilde  mücadele ettiğimiz şu günlerde temel ihtiyaçları için market alışverişine giden vatandaşlar raflarda ki fiyatların gün geçtikçe yükseldiğine açık açık şahit olurken bir de bunun üzerine raftan aldığı ürünün kasada ki fiyatına dikkat etmez ise bazı marketlerde farklı fiyat ödemek zorunda kalıyor.

Son zamanlarda bu şikayetler vatandaşlar tarafından sıkça gündeme getirilirken, bu kez ise aynı özellikte ve aynı markaya ait bir diş fırçasının birbirinden bağımsız 3 marketteki fiyatları vatandaş tarafından fotoğraflandı.  Söz konusu diş fırçası Migros raflarında 270 TL’den satılırken Rosmann marketlerinde 140 TL’ye satılıyor, aynı ürünü şok markete giden bir vatandaş ise 79 TL’ye satın alınıyor.

Bu durumla aynı ürünün En yüksek fiyata satan  ile en ucuz fiyata satan arasında ne fark olduğunu merak eden vatandaşlar marketlerin uyguladığı bu fiyat politikasına tepki gösteriyor.

Colgate mikro ince siyah diş macunu

Migros: 270₺- Rossman: 140₺ – ŞOK Market: 79,90 ₺