Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Aynı noktada art arda iki kaza! Biri takla attı, diğeri tır ile bariyer arasına sıkıştı

Gemlik – Orhangazi yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, virajda kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarına savrulup takla attı. Kazadan araç içinde bulunan iki kişi  şans eseri yara almadan kurtulurken, aynı noktada başka bir otomobil ise diğer kazanın güvenlik  dubalarına çarpmamak için manevra yapan tır ile  çarpıştı. 

Gemlik - Orhangazi yolu

Kazalar bugün saat 13.00 sıralarında Gemlik  – Orhangazi yolu üzeri Karsak kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gemlik istikametinden Orhangazi yönüne gitmekte olan 16 V 7744 plakalı içinde 2 kişinin bulunduğu otomobil viraja geldiği esnada sürücünün kontrolünden çıkarak savruldu ve ardından yol kenarına takla atarak ters döndü.  Kazadan yara almadan kurtulan iki kişi hurdaya dönen araçtan kendi imkanları ile çıkarak durumu 112’ye bildirdi.

ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kaza nedeniyle yola koyulan duba koyuldu, kısa bir süre sonra ise  aynı istikamette seyir halinde olan 45 ALR 593 plakalı tıra, bir önceki kazanın dubalarına çarpmamak için manevra yapınca sol tarafından geçmek isteyen   ve bir anda şeridin daralması ile 61 OF 1816 plakalı otomobile çarptı.  Bu kazada da araçlarda maddi hasar meydana geldi.