Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BESAŞ’tan Orhangazi’de Günde 2 Bin 500 Pide Satışı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların kaliteli gıda ürünlerine uygun fiyatlarla ulaştırılması için Orhangazi’de geçtiğimiz ay hizmete açtığı BESAŞ mağazasına vatandaşlar, Ramazan ayında da yoğun ilgi gösteriyor. Bu kapsamda mağazada, fiyatı fırın rakamlarının altında olan günlük ortalama 2 bin 500 pide satılıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların kaliteli gıda ürünlerine uygun fiyatlarla

(BESAŞ) Orhangazi mağazası, Ramazan ayında yoğun ilgi görüyor. Vatandaşların tüm gıda ürünlerine rağbet gösterdiği mağazada, günlük ortalama 2 bin 500 pide ve bin civarında ekmek satışı gerçekleştiriyor.

BESAŞ, piyasadaki et fiyatlarına göre daha uygun fiyatlarla ürün sunarak tüketicilere ekonomik avantaj sağlıyor. Bu durum, özellikle et reyonuna olan talebi önemli ölçüde artırıyor.

Yeni Ekmekler Raflarda

BESAŞ, ürün çeşitliliğini sürekli artırarak müşterilerine farklı lezzetler sunmaya devam ediyor. Yeni ekmek çeşitleri arasında sandviç ekmekleri, karakılçık ekmeği, nohut mayalı ekmek, tam buğday unlu ekmek ve çikolatalı ekmek yer alıyor. Bu çeşitler, sağlıklı ve farklı seçenekler arayan tüketiciler tarafından büyük ilgi görüyor.