Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
8f033551 a38a 46a3 9c46 3a42286ef471

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, sağlıklı yaşam farkındalığı için yürüdü

Avrupa Hareketlilik Haftası, Bursa’da coşkuyla kutlanacak. Bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey sağlıklı yaşama farkındalık yaratmak için yürüyüş gerçekleştirdi.

Avrupa Hareketlilik Haftası, Bursa'da coşkuyla kutlanacak. Bu kapsamda Bursa Büyükşehir

16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası, Bursa‘da çeşitli etkinlerle kutlanacak. Mihraplı Park‘ta gerçekleştilecek etkinler kapsamında bir hafta boyunca; okçulukgolf ve scooter eğitimi gibi pek çok aktivite ile Bursalılara sağlıklı yaşam bilinci oluşturulması amaçlanacak.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet mostbet az

Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey insan olarak sağlığın korunması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Mustafa Bozbey, ” Havamızı temiz olması için bisiklet kullanımını alıştırmak ve özendirmek için bunun yanında yürüyüş yapmak ve geleceğimiz için yaşamak zorundayız. Toplu ulaşım araçları kullanalım, bisiklet kullanalım ve raylı sistemlerimiz kullanalım.

Bizlerin de görevleri var Bursamızın havası kirli ama kirli hava doğudan batıya düşerek devam etse de artık hava kirliliğinin bursada olmaması gerektiğine inanıyoruz. havayı kirletici fabrikaları bir kez daha uyarıyorum önümüzdeki süreçte tedbirleri alacağız. Bizim için gençlerin çocukların ve kadınların sağlığı önemlidir” dedi.

Parkta yürüyüş yapan vatandaşlar Baskan Mustafa Bozbey ile yürüyerek etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.