en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Bursa’da Ramazan Mesaisi: Sofralar Kuruldu, Etkinlikler Başladı

Bursa’da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kentin farklı noktalarında toplu iftar sofraları ve kültürel etkinlikler hareketlilik kazandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programlar kapsamında, şehrin dört ana noktasında kurulan sabit iftar alanlarında vatandaşlar bir araya geliyor.

Bursa’da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kentin farklı noktalarında toplu iftar

İftar Noktaları Dörde Çıkarıldı

Bu yıl belirlenen planlama doğrultusunda Emir Sultan, İnegöl İshakpaşa, Fomara ve Değirmenönü Mahalleleri olmak üzere toplam dört noktada her akşam iftar yemeği servisi yapılıyor. Sosyal belediyecilik çalışmaları çerçevesinde hayata geçirilen üç Kent Lokantası’nın da Ramazan ayı boyunca ücretsiz hizmet vereceği duyurulurken, iftar saatinde trafikte olan veya evine yetişemeyenler için kentin 14 farklı noktasında kumanya dağıtımı gerçekleştiriliyor.

mostbet pinup sekabet mostbet az mostbet mostbet az pinup pinup pinup pinup

Kültürpark’ta Geleneksel Eğlence Dönemi

Ramazan’ın kültürel boyutunu canlı tutmak amacıyla Kültürpark içerisinde kurulan “Ramazan Meydanı”, geleneksel gösterilere ev sahipliği yapıyor. İftar sonrası programlarda Karagöz-Hacivat, orta oyunu ve kukla gösterileri sahnelenirken, Türk Sanat Müziği konserleri ile eski Ramazan gelenekleri yaşatılmaya çalışılıyor. Program takviminin ay boyunca her yaştan kesime hitap edecek şekilde sürdürülmesi bekleniyor.

Mahallelerde Teravih Mesaisi ve Halkla Buluşma Gerçekleşti

Belediyenin Ramazan programı sadece merkez noktalarla sınırlı kalmıyor. Şehir genelindeki 1061 mahallede teravih namazı sonrası ikramların yapılması planlanırken, uygulamanın ilk gününde 51 camide dağıtım yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de sürece dahil olarak Ulu Cami ve Nilüfer’deki Edebali Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cami çıkışında mahalle sakinleriyle sohbet eden Bozbey, bölge halkının taleplerini doğrudan dinleme fırsatı buldu.