en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Büyük Birlik Partisi Orhangazi ilçe başkanı Metin Çancı’dan Birlik Beraberlik çağrısı!

Büyük Birlik Partisi  Orhangazi İlçe Başkanı Metin Çancı, yaptığı açıklama ile siyaset üstü bir birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Çancı, vatanın bütünlüğünü koruma ve ayrım yapmama mesajının altını çizdi. “Hiç Kimseyi Ayırmadan Bu Vatana Sahip Çıkalım” diyerek her kesimi birlikte olmaya davet etti.

Büyük Birlik Partisi  Orhangazi İlçe Başkanı Metin Çancı, yaptığı açıklama

Geçtiğimiz haftalarda Büyük Birlik Partisi  Orhangazi İlçe Başkanlığına getirilen Metin Çancı, siyasi kimliği ile yaptığı ilk açıklamada birlik beraberlik mesajı verdi.

mostbet mostbet sekabet mostbet mostbet

Çancı, açıklamasında, “Değerli büyüklerim, sevgili kardeşlerim ve gençlerimiz, biz A Parti, B Parti, C Parti diye ayırmaksızın, Laz, Çerkes, Kürt demeden, hiç kimseyi ayırmadan bu vatan topraklarına sahip çıkmak için buradayız.” diyerek Parti olarak hedeflerinin bu birlikteliği sağlamak olduğunu belirtti.

Açıklamasının devamında birlik çağrısının nedenini belirten Metin Çancı, temel hedeflerinin kardeşliği yaymak ve ülkenin bölünmesine karşı durmak olduğunu ifade etti. Çancı, dış tehditlere karşı en güçlü savunmanın iç barış ve birlik ruhu olduğunu belirterek,   Amacımız kardeşliği yaymak ve dış güçlere, Siyonistlere karşı bu ülkeyi bölmemek, böldürtmemektir. Bütün gençlerimizi ve büyüklerimizi bu birlik ve kardeşlik ruhuyla hareket etmeye davet ediyoruz. Birlikte daha güçlü, birlikte daha güzel yarınlar inşa edelim.” dedi.