Cumhuriyet Halk Partisi lideri Özgür Özel, Türkiye genelinde baÅŸlatttığı ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinden biri yapmak için dün Yalova’ya geldi. Cumhuriyet meydanında kendisi bekleyen kalabalığa seslenen Özel, bir çok konu üzerinden Hükümete olan eleÅŸtirilerini burada da yineledi.
Mitinge baÅŸta Yalovalılar olmak üzere çevre il ve ilçelerden binlerce kiÅŸi katılırken, Orhangazi ilçe baÅŸkanı Berna İl ile birlikte Parti’nin ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda üyesi katıldı.
CHP Orhangazi ilçe başkanı İl Miting sonrası yaptığı açıklamada ; Genel Başkanımızın katılımıyla Yalova’da düzenlenen
Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne, Orhangazi İlçe Örgütü olarak büyük bir çoÄŸunlukla, örgütümüzün tüm kademeleriyle katılım saÄŸladık. Demokrasiye, hukuka ve millet iradesine sahip çıkma kararlılığımızı Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda bir kez daha güçlü ÅŸekilde ortaya koyduk. Birlikteyiz, kararlıyız, kazanacağız.” dedi.

