Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Cumhur ittifakı Orhangazi yeni dönem proje lansman toplantısı yapıldı

31 Mart yerel seçimlerinde Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Bekir Aydın’ın yeni dönem projelerini ve belediye meclis üyelerini tanıttığı Lansman toplantısı düzenlendi. Ak Parti ve MHP’nin ilçe teşkilatlarının tam kadro katıldığı programda konuşma yapan ittifak üyeleri partilerin ilçe başkanları bir kez daha kararlılık mesajı verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Orhangazi Cumhur ittifakı Orhangazi Kültür merkezinde düzenlenen proje lansman toplantısında bir araya geldi.  Programa AK Parti Bursa milletvekili Mustafa Yavuz, belediye başkanı Bekir Aydın,  AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu, MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu, Ülkü ocakları başkanı Emre Bayram Çil,  Esnaf odası başkanı Turgay Durmuş, esnaf kredi ve kefalet kooperatif başkanı Mehmet Güler, taşıyıcılar kooperatif başkanı Ahmeet Faruk Güney ve salonu dolduran partililer ve her iki partinin ilçe teşkilatları katıldı.

Programda konuşma yapan Bursa  Milletvekili Mustafa Yavuz, MHP ilçe başkanı Bozoğlu ve Ak parti ilçe başkanı Ulusu, yaptıkları ortak  açıklamalar ile 31 mart yerel seçimlerinde, daha önceki seçimlerde de olduğu gibi birlik beraberlik vurgusu yaptılar ve ittifakın Orhangazi adayı Bekir Aydın ile birlikte yeni dönem için daha çok çalışacaklarını ve programda tanıtılan yeni projelerin hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılması konusunda tüm imkanların seferber edileceği mesajı verdiler.

Daha sonra sahneye çıkan Orhangazi belediye başkanı ve Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Bekir Aydın, ekrana yansıtılan yeni projelerin açıklamalı bir şekilde tanıtımını yaptı.

İçerisinde kentsel dönüşüm, yeni sosyal tesisleri, sağlık,spor,eğitim, sanayi, turizm ve kültür içeriklerinin ağırlıklı olduğu projelerin yeni dönemde hayata geçirilmesi için çalışacaklarını söyleyen Aydın, geçtiğimiz 5 yıl boyunca da Orhangazi belediyesi tarafından ortaya konulan hizmetleri de paylaşarak, çalışmalarına yeni dönemde yeni projeler ile devam edeceklerini söyledi.